NAGRADNA IGRA ‘VREDNO JE ZAJEDNO’

8. IV 2019 | Kupovina domaćih proizvoda ovog proleća biće još zanimljivija, zato što sve do 4. maja, samo u Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima traje Vredno je zajedno – nagradna igra koja zaista vredi. Iz nedelje u nedelju učesnici će imati priliku da osvoje 100 šporeta, 100 veš mašina, 100 frižidera, a u poslednjoj nedelji 100 televizora i neverovatni BMW X3, navodi se u saopštenju kompanije.

Da biste učestvovali potrebno je samo da u nekoj od Idea prodavnica, Roda marketa ili Mercator hipermarketa obavite kupovinu veću od 2.000 dinara i da na računu imate najmanje tri proizvoda sa oznakom Vredno je zajedno. Tada ćete dobiti kupon koji je potrebno da popunite, ubacite u posebno obeleženu kutiju, i – već ste u šansi da osvojite nagradu. Kao dokaz o učestvovanju potrebno je da sačuvate fiskalni račun do kraja nagradne igre.

U subotu 20. aprila najsrećnijim dobitnicima biće podeljeno 100 šporeta. Sedam dana kasnije biće nagrađeno 100 dobitnika veš mašinama, a u subotu 4. maja biće podeljeno i 100 frižidera. U poslednjem nagradnom izvlačenju, 7. maja, najsrećniji dobitnici će biti nagrađeni sa 100 televizora i automobilom BMW X3.

“Što više igrate veće su vam šanse da osvojite glavnu nagradu, jer svi kuponi koji nisu izvučeni u toku jedne nedelje, prenose se u narednu nedelju. Uživajte u proizvodima sa oznakom Vredno je zajedno i učestvujte u nagradnoj igri koja zaista vredi”, dodaju iz kompanije.