MENJAMO ŽIVOT NABOLJE UZ NEGU SA TROSTRUKIM EFEKTOM

9. XII 2021| U pretpraznično ukrašenom prostoru restorana Dorćoleta u Beogradu, 7. novembra je održan ekskluzivni događaj za medije na kome je predstavljena nova, unapređena EucerinHyaluron-Filler linija.

“Tokom više od 120 godina tradicije i inovacija i saradnje sa dermatolozima i farmaceutima, brend Eucerin uvek je pomerao granice na polju nege i antiage nege. Formulacije mnogih Eucerin linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu došle su iz Eucerinlaboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože.  Jedna od najistaknutijih među njima je EucerinHyaluron-Filler linija, koja je 2006. godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerinpatentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, ali od ove jeseni unapređenjem njene formulacije, napravili smo novi iskorak na polju antiage nege”, rekla je u obraćanju prisutnima Nada Miletić Nevajda iz Eucerina Srbija.

Uz prezentaciju koju su pratili podaci iz velikog broja kliničkih i dermatoloških ispitivanja, na događaju je objašnjen princip trosturke efikasnosti unapređene EucerinHyaluron-Filler linije.

U osnovi formulacije EucerinHyaluron-Filler linije nalazi se Eucerinpatentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca – koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora. Dodatno, ova linija sadrži bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju. Nakon niza kliničkih i dermatoloških istraživanja, sada je u formulaciju EucerinHyaluron-Filler preparata dodat i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome nega preparatima iz ove linije obezbeđuje trostruki efekat antiage nege – vidiljivo popunjava bora, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Tokom predstavljanja Eucerin noviteta, istaknuto je i da Eucerin u fokus dizajniranja svojih proizvoda stavlja njihovu efikasnost i podnošljivost na koži sa ciljem da promena kvaliteta kože korisnika bude očigledna i da doprinese promeni kvaliteta njihovog života.

“Pored toga što neprestano radi na kombinovanju maksimalnog stepena efikasnosti svojih preparata i zadovoljstva korisnika, Eucerin u skladu sa politikom održivosti kompanije Bieresdorf za cilj ima i minimalni uticaj na ravnotežu životne sredine. Štiteći kožu svojih korisnika Eucerin štiti i planetu. Dame koje poklanjaju poverenje Eucerin Hyaluron-Filler linijama, zato mogu da budu zadovoljne i činjenicom da u poređenju s prethodnom generacijom nova pakovanja, iako izgledaju luksuzno, sadrže manje plastike i ne sadrže štampana uputstva”, zaključila je Nada Miletić Nevajda, napominjiću da je u cilju minimalizovanja negativnog uticaja na životnu sredinu Eucerin poslednjih nekoliko godina napravio niz promena u formulacijama i pakovanjima svih svojih preparata.