MEDVEDIĆ LINO NA MANIFESTACIJI VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA

19. IX 2018 | Peta po redu manifestacija ‘Vikend beba, dece i trudnica’ u Delta sitiju bila je prilika za novim susretom medvedića Lina i njegovih najmlađih obožavatelja. Maskota brenda Lino kompanije Podravka je za generacije dece simbol zdravog i veselog detinjstva.

Koncept ove dvodnevne manifestacije obilovao je zabavnim i edukativnim sadržajem u kojima su učestvovali, zabavljali se i družili mališani i njihovi roditelji. Kroz brojne interaktivne animacije i igre, animatore, muzičke i plesne nastupe, sportske aktivnosti, posetioci su imali prilike da se lepo zabave, ali i edukuju o najnovijim trendovima iz oblasti trudnoće, porođaja, ishrane i nege dece, kao i proizvoda namenjenih mališanima.

Podravka Srbija i njen Medvedić Lino se uvek rado odazovu pozivima da učestvuju u manifestacijama koje poput ove imaju za cilj da promovišu ideju kvalitetnog porodičnog vremena, u okviru kog se roditelji i mališani druže i zabavljaju.

Medvedić Lino je ponovo bio okružen najmlađim posetiocima koji su se sa njim družili i fotografisali. Lino je za mališane pripremio Lino pillows, Lino Baby keksiće, Lino moj prvi flips i Lino ladu, a kompanija Podravka Srbija je, kao prijatelj manifestacije, za posetioce štanda obezbedila poklone. Specijalno iznenađenje bile su Lino radosnice, a posetioci su u samo nekoliko koraka mogli da dobiju lepu porodičnu uspemenu.