LORD KUP 2021 – HUMANITARNO TAKMIČENJE U RIBOLOVU

41021-Lord-cup-objava

4. X 2021 | Udruženje sportskih ribolovaca Lord, organizovaće humanitarno takmičenje u ribolovu gde će sva prikupljena sredstva biti preusmerena za lečenje jednog malog dečaka Vuka. Ovu humanitarnu akciju je podržala i kompanija Gomex.

Lord kup je humanitarno ribolovačko takmičenje u lovu šarana, koje će se održati od 8. do 10. oktobra na jezeru Peskara Čepel u Zrenjaninu. Na takmičenju učestvuje 18 ekipa, među kojima će biti i predstavnici kompanije Gomex. Sav prihod od kotizacija ekipa takođe će biti uplaćen za humanitarnu pomoć. Gomex će, pored uplate novčanih sredstava za pomoć Vuku, obezbediti i nagrade za prve tri ekipe.

Vuk ima 12 godina i ima cerebralnu paralizu. Ne može da sedi, stoji i hoda. Napredak postoji, ali to nije dovoljno. Njegovi roditelji polažu nadu u matične ćelije i nastavak terapija. Da bi sve to ostvarili potrebna im je finansijska pomoć.

Pozivamo vas da se pridružite i pomognete da se prikupi što više sredstava.

Tekući račun udruženja gde možete uplatiti novac u humanitarne svrhe: 160-0000000428226-66 Svrha uplate: Podrška Vuku / LORD KUP 2021.

Pored uplate na račun, Vuku se može pružiti pomoć i slanjem SMS poruke 80 na 3030.