Lidl otvorio 60. prodavnicu u Srbiji

5. V 2022 | Diskontni lanac Lidl dočekao je jutros u Ćupriji na adresi Cara Lazara 82 svoje prve potrošače u tom gradu. Nakon izvedbe hora Dar, vrpcu na vratima svečano su presekli predsednik opštine Ćuprija Jovica Antić i predstavnici Lidla.

“Danas otvaramo 60. Lidl prodavnicu i neizmerno nam je zadovoljstvo što se ovaj mali jubilej dešava baš u Ćupriji, na atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji, i iz grada i sa autoputa i lokalnih sela. Tim od 25 novih kolega je spreman da svakodnevno bude na usluzi potrošačima, za koje smo uvereni da će uživati u jedinstvenom iskustvu kupovine koje Lidl pruža”, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

“Izuzetno mi je drago što smo danas ovde radi otvaranja prve Lidl prodavnice u našem gradu koja broji 25 novih zaposlenih. Ovo je još jedan primer uspešne saradnje opštine Ćuprija sa kompanijama koje su voljne da ulažu u našu privredu, poput kompanije Lidl Srbija. Verujem da će dolaskom u naš grad, Lidl Srbija poboljšati kvalitet života naših sugrađana”, izjavio je predsednik opštine Jovica Antić.

Prve potrošače u novoj prodavnici dočekala je pažljivo odabrana ponuda sa više od 1.800 proizvoda i ‘otvaračke’ cene sa popustima i do 40%, a iz kompanije kao favorite izdvajaju sveže ćevape, banane i pecivo sa vanila i višnja punjenjem.

Akcijske ponude koje se u Lidlu smenjuju svakog ponedeljka i četvrtka, potrošači mogu da prate i na nedavno lansiranoj Lidl Plus aplikaciji koja im omogućava da budu deo Lidlovog programa lojalnosti. Na ovaj način, dostupne su razne pogodnosti i dodatne uštede prilikom kupovine koje aplikacija nudi preko Lidl Plus Kupona i Grebalica.

Otvaranjem ove prodavnice, 25 novih zaposlenih u Lidlu u Ćupriji imaće priliku da svoju karijeru gradi u kompaniji koja je osvojila ‘Top Employer Serbia’, priznanje koje dodeljuje prestižni institut Top Employers Institute. U praksi ova potvrda znači da je Lidl prepoznat kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a jedan od benefita koji se ističe je privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene, pa tako i za nove kolege u Ćupriji, ističu iz kompanije.

Kompanija Lidl Srbija odlučila je da povodom početka operativnog poslovanja u ovom gradu pripremi i posebno iznenađenje za novorođene bebe i njihove mame u Ćupriji – ‘Bebinu čarobnu kutiju’. U okviru projekta ‘Taši-taši’, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Ćuprije, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidl prodavnice, u porodilištu Opšte bolnice Ćuprija, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu Lidl brendova ‘Cien’, ‘Lupilu’ i ‘Siempre’. Osim toga, kompanija Lidl Srbija je u znak podrške lokalnoj zajednici izvršila rekonstrukciju dela ulice ispred svoje prve prodavnice u ovom gradu, koja je sada sveže asfaltirana i ima novi trotoar.

Radno vreme Lidl prodavnice biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.