ISKUSITE ‘UŽIVANJE ZA PAMĆENJE’ SA GRAND AROMA KAFOM

15. IV 2019. | Želeći da podseti da život čine mala zadovoljstva, Grand Aroma kafa je organizovala nagradni konkurs ‘Uživanje za pamćenje’, u okviru koga poziva potrošače da u periodu od 8. aprila do 5. maja podele trenutke zadovoljstva koja pamte. U toku konkursa najkreativniji će biti  nagrađeni novim prilikama za uživanje – putovanjem u Terme Olimia u Sloveniji, kao i Grand Aroma poklon setovima za uživanje.

Na pitanje šta je za vas uživanje svako od nas bi odgovorio različito, ali je osećaj zadovoljstva i sreće svima zajednički. One koji radost pronalaze i u naizgled malim, ali suštinski bitnim stvarima, bilo da je reč o uspomenama koje žele da zadrže ili trenucima uživanja u šoljici omiljene sveže mlevene kafe, Grand Aroma poziva da se prijave na konkurs.

Sve što je potrebno je da potrošači pronađu svoj primerak Grand Aroma poklon seta sa poslužavnikom u kome se nalazi alfanumerički kod, i da nakon izvršene registracije na sajtu zivotsaaromom.rs, podele fotografiju ili video zapis svog omiljenog trenutka, a u opisu da objasne zašto je baš to trenutak za pamćenje. Žiri će u svakom od četiri kruga konkursa izabrati četiri pobednika – tri dobitnika Aroma seta za uživanje i jednog dobitnika romantičnog SPA vikenda za dvoje u termama Olimia.

Više informacija o konkursu može se pronaći na sajtu zivotsaaromom.rs, kao i na Facebook stranici Grand Aroma kafe.