GLEDANJE FINALA LIGE ŠAMPIONA U DRUŠTVU NAŠIH VRHUNSKIH FUDBALERA

03. VI 2019. | Veliki engleski derbi u finalu Lige šampiona pripao je fudbalerima Liverpula, koji su potvrdili primat na Starom kontinentu pobedivši Totenhem. Među stotinama miliona gledalaca širom sveta koji su uživali u ovom sportskom našao se i dvojac golmana našeg nacionalnog tima Predrag Rajković i Marko Dmitrović, kao i sjajni fudbaler Nemanja Maksimović, koji su svi redom prognozirali pobedu ‘crvenih’.

Naši asovi bili su mađu gledaocima finalne utakmice u Belom dvoru u Beogradu, koje je upriličio Heineken, dugogodišnji partner Lige šampiona. Društvo su im pravili mnogobrojni prijatelji brenda i ljubitelji fudbala. Glumac Gordan Kičić vodio je program u tandemu sa Jovanom Guzijan sa TV Arenasport, i pokazao izuzetno fudbalsko znanje.

Mladen Putin, direktor prodaje u kompaniji Heineken Srbija, podsetio je da je Heineken, kao vodeći svetski premium pivski brend, već 14 godina zvanični partner UEFA Lige šampiona.

“Popularnost najprestižnijeg fudbalskog klupskog takmičenja na planeti raste iz godine u godinu. Mi smo, u čak 192 zemlje sveta, među kojima je svakako i Srbija, uvek tu da ovaj užitak upotpunimo hladnim Heineken pivom. Ovo je drugi put zaredom da se okupljamo na Belom dvoru i posebno me raduje što i ove godine imamo društvo pravih fudbalskih asova. Nadam se da će naše okupljanje prerasti u tradiciju i da ćemo se istom prilikom sresti i sledeće godine“, dodao je Mladen Putin.