FONDACIJA NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE I SUPER VERO OBRADOVALI PAKETIĆIMA DECU ŠIROM SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE

30122020-Prihvatiliste-u-Beogradu-1

30. XII 2020 | I ove godine, Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine podelila je božićne paketiće mnogim dečijim institucijama širom Srbije i Republike Srpske. Poklonе је primilo više od 1.000 dece u 32 ustanove (sirotišta, sigurne kuće, dnevni centri za decu sa posebnim potrebama…). Super Vero se pridružio akciji i donirao 1.000 kutija bojica kako bi svako dete dočekalo praznike uz malo više boje i puno osmeha.

Poklonima su obradovana deca u domovima na teritoriji Beograda, Pančeva, Kragujevca, Sombora, Subotice, Novog Sada, Aleksinca, Bele Crkve, Trstenika, Vrnjačke Banje, Kosova i Metohije, Banja Luke, Laktaša, Bijeljine i Milinog Sela. Osim slatkiša i igračaka, deca su dobila odeću, obuću, školski pribor, kao i sredstva za ličnu higijenu, a domovima su donirane i osnovne namirnice potrebne za pripremanje hrane.
Zbog pandemije izazvane virusom korona, deca ove godine nažalost nisu mogla tradicionalano da posete Beli dvor i uživo prime paketiće, ali se Fondacija pobrinula da mališanima pokloni budu dostavljeni na adrese i da im i ove godine praznici budu ispunjeni radošću.