CARLSBERG SRBIJA UGOSTIO PREKO 160 STUDENATA U SVOJOJ PIVARI

13. VI 2019 | Carlsberg pivaru u Čelarevu tokom prošle nedelje posetili su studenti Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda i Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada. Više od 160 studenata bilo je u prilici da se upozna sa različitim vrstama proizvodne industrije, sa kojima će potencijalno moći da se susretnu tokom svoje buduće karijere.

Prilikom višečasovne posete, studentima je prikazan celokupan rad industrije – od nabavljanja sirovina, do proizvodnje, zatim pakovanja, skladištenja i distribucije. Takođe, kroz razgovor sa zaposlenima i menadžmentom kompanije, studenti su mogli da saznaju nešto više o funkcionisanju otvorenog tržišta i savremenom poslovanju.

“Veoma smo ponosni što već šestu godinu zaredom u saradnji sa fakultetima iz Beograda i Novog Sada možemo da ugostimo studente i sa njima podelimo svoja iskustva. Smatramo da je ovakva vrsta edukacije veoma značajna za mlade ljude koji još uvek nisu odabrali svoje buduće usmerenje ili imali prilike da rade u kompanijama. Raduje me što su studenti pokazali interesovanje za teme poput bezbednosti i zaštite na radu, kao i kontrole bezbednosti hrane i pića”, istakla je direktorka zadužena za ljudske resurse u kompaniji Carlsberg Srbija, Aleksandra Dutina.

Kompanija Carlsberg Srbija nastoji da kroz podršku i ulaganje u mlade potencijale osigura napredak u svim segmentima poslovanja, a istovremeno im omogući profesionalni razvoj i upoznavanje sa procesima implementacije teorijskih znanja.