BELGRADE YOUTH FAIR 2019 – 18. I 19. APRILA U BEOGRADU

04. IV 2019. | U Beogradu će se 18. i 19. aprila, u prostorijama hotela Metropol Palace, održati peti po redu Belgrade Youth Fair, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će oba dana trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Miloš Čevizović, menadžer projekta, ističe sledeće: “Ove godine, Belgrade Youth Fair će biti sveobuhvatni događaj za povezivanje mladih sa uspešnim kompanijama i pomoć mladima u razvoju njihovog karijernog puta, pa će posetioci, pored mnogobrojnih programa praksi i zapošljavanja, biti u prilici da se bliže upoznaju sa načinom rada, ali i benefitima koje svaka od kompanija može da ponudi, kao i da se besplatno profesionalno fotografišu za CV i učestvuju na brojnim radionicama, predavanjima i panel diskusijama. Takođe, ove godine se na sajmu očekuje još veći broj različitih kompanija i organizacija, pa će i šansa za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština biti još veća”.

Neke od kompanija učesnica su: Atlantic grupa, Nelt grupa, Delhaize Group, Nestle, Apatinska Pivara, Mercator-S, Coca-Cola HBC, PwC, Hemofarm, Metro Cash&Carry, MSG global solutions, EY, NCR, Milšped, Erste Banka, DDOR, Galenika…

Radionice u okviru konferencijskog dela projekta držaće stručnjaci iz kompanija učesnika, a neke od tema će biti: karijerni put uspešnih ljudi, kako napisati CV, kako pronaći idealan posao, marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije i mnoge druge.

Ukoliko želite da budete deo najvećeg karijernog događaja, pronađete praksu ili posao, učestvujete na radionicama i predavanjima najvećih stručnjaka i za sve to dobijete i sertifikat i poklone, prijavite se putem linka: http://youthfair.rs/prijavi-se/

Učešće je besplatno, ali su prijave obavezne.