60 STUDENATA IZ FRANCUSKE POSETILO PROIZVODNJU MULTIACTIV KOZMETIKE

11. IV 2019 | Proizvodni pogon Multiactiv kozmetike ugostio je 10. aprila profesore i studente Nacionalnog koledža hemijskog inženjerstva (ENSCMu) Université de Haute-Alsace iz Francuske koji u okviru svog studijskog putovanja u Srbiji borave od 7. do 14. aprila.

Svake godine udruženje studenata ovog, najstarijeg nacionalnog koledža hemijskog inženjerstva u Francuskoj, za studente druge godine organizuje sedmodnevno studijsko putovanje sa glavnim ciljem da obiđu i upoznaju se sa poslovanjem preduzeća u drugim državama. Na ovaj način studenti i profesori se upoznaju sa stručnjacima iz oblasti njihovog interesovanja, šire mrežu kontakata i definišu svoja dalja profesionalna usmerenja. Takođe, obilaskom istorijskih i kulturnih znamenitosti zemlje u kojoj borave, putovanje im omogućava da prošire kulturne horizonte.

Ove godine francuski studenti su u prilici da se upoznaju sa Srbijom.

“Tokom priprema za dolazak prepoznali su preduzeće Yuco-Hemija d.o.o. kao lidera u proizvodnji kozmetičkih proizvoda (Multiactiv), te su uputili molbu za posetu. Rukovodstvo preduzeća im je omogućilo posetu sedištu preduzeća u Bačkom Jarku, kao i obilazak proizvodnih pogona i razvojne laboratorije Multiactiv kozmetike. Kad znamo koliko je u Francuskoj razvijena kozmetička industrija, drago nam je što su gosti imali priliku da se uvere da i u Srbiji postoji preduzeće savremene opremljenosti, velikih proizvodnih kapaciteta sa automatizovanim procesima, koje posluje uz poštovanje svih međunarodnih standarda kvaliteta i proizvodi vrhunske proizvode za negu. Ovo je jedan od primera da Srbija i Francuska imaju tradicionalno dobre odnose, ali i da radimo na tome da ranije stečeno prijateljstvo nadogradimo  i pretvorimo u saradnju, kako na polju društvenog života, tako i ekonomske saradnje”, navodi se u saopštenju kompanije.