180. UNIVEREXPORT: Mali jubilej obeležen otvaranjem u potpuno novom naselju

17. VI 2022 | Već je postala tradicija da svako novo naselje i kompleks zgrada u Novom Sadu nisu kompletni bez prisustva najvećeg trgovinskog lanca koji potiče iz ovog grada – Univerexporta. Takav je slučaj i sa Avenija Gardenom, lokacijom koju je najlakše prepoznati po kružnom toku na kraju Bulevara cara Lazara.

220617_Univerexport-180-3

Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport otvoren je 16. juna u Novom Sadu, na adresi Aranj Janoša 9-11.

Reč je o malom jubileju jer se radi o ukupno 180. radnji jednog od najvećih domaćih trgovinskog lanca i 49. prodavnici na teritoriji grada Novog Sada.

Kao i uvek prilikom otvaranja, potrošače su prvog dana kupovine dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske i redovno snižene cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca i gratis kupovine za svakog 100. potrošača. Posebno interesovanje vladalo je za Univerexport zelene cegere, po kojima se raspoznaju verne mušterije ovog trgovca širom Vojvodine i Beograda.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u novom naselju Avenija Garden, sa površinom od skoro 800 kvadrata maloprodajnog prostora, 13 zaposlenih i skoro 7 hiljada artikala, novi Univerexport u Novom Sadu odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača.

220617_Univerexport-180-2

“Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa s pravom možemo reći da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto”, poručuju iz Univerexporta.

Radno vreme novog Univerexporta na adresi Aranj Janoša 9-11 (kod telepskog kružnog toka u Bulevaru cara Lazara), je od 7h do 21h od ponedeljka do subote i od 7 do 14 časova nedeljom.

Iz ove trgovinske kompanije sa tradicijom dugom 32 godine najavljuju i nova otvaranja koja će uslediti u Pančevu, Lazarevcu, Futogu, kao i na Popovici.