UNIVEREXPORT NA NOVOM BEOGRADU

28. V 2020. | Malim jubilejom u Beogradu – otvaranjem svoje 10 prodavnice u prestonici, i velikim jubilejom kompanije – 30 godina postojanja, Univerexport je danas obeležio otvaranje svoje nove prodavnice na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 20-O.

Novim otvaranjem, najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji širi prodajnu mrežu svojih prodavnica, a svaki kraj u Beogradu dobija svoje novo mesto za kupovinu. Univerexport odikuje više od 90% domaćih proizvoda u asortimanu, sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka iz Bačke Palanke, brend robne marke Baš Baš i Naše najbolje, organski artikli i vina iz lične proizvodnje.

155 po redu prodavnica Grupe Univerexport akcijskom ponudom, brojnim artiklima na sniženju, poklon paketima i cegerima na dan otvaranja, obradovala je komšije iz novobeogradskog A bloka, u 10 časova ujutru kada je zvanično počela sa radom nova Univerexport prodavnica.

Kupcima je na  raspolaganju asortiman od blizu 5.000 artikala, u prodajnom prostoru od 250m².

30 godina tradicije i 30 godina domaćih vrednosti u ovoj jubilarnoj godini postojanja Univerexport će zaokružiti i narednim otvaranjima premium prodavnica srednjeg formata u Beogradu, Novom Sadu i širom Vojvodine.