SUPER KARTICA SLAVI 8. ROĐENDAN

17. V 2021 | Multi partnerski program lojalnosti u Srbiji – Super Kartica, zajedno sa više od milion vernih korisnika, proslavlja svoj 8. rođendan. Nesvakidašnji popusti i dodatne pogodnosti čekaju korisnike kod svih partnera Super Kartice u nedelji od 17. do 23. maja.

Dupli bodovi, prilikom kupovine čekaju sve ‘superkartičare’ u Idea, Roda i Mercator prodavnicama, kao i u Intersportu i The Ahlete’s Foot-u, kupovinom kasko osiguranja u DDOR-u ili korišćenjem Sberbank Platne Super Kartice. Popuste su pripremili i OMV, Tehnomanija i Obuća Metro.

U susret lepom vremenu, odmorima i suncu Super Kartica svoju ponudu i pogodnosti širi i prilagođava korisnicima, tako se programu, ove godine, priključio novi partner koji donosi popuste za smeštaj u Crnoj Gori. U pitanju su hoteli Budvanska rivijera – hotel Palas u Petrovcu i Slovenska Plaža i Aleksandar u Budvi.

Ne zaboravite, da tokom slavljeničke nedelje sa sobom u nabavku ponesete Super Karticu, Platnu Super Karticu ili mobilni uređaj sa instaliranom Super Kartica aplikacijom i na prodajnim mestima partnera iskoristite brojne rođendanske pogodnosti.