OTVORENI RENOVIRANI MAXI SUPERMARKETI U VALJEVU

2972021-Maxi-Valjevo-pijaca

29. VII 2021 | Maxi supermarketi na adresi Užička 1 i Naselje Zbratimljenih gradova bb ponovo su otvorili vrata svojim kupcima, a građane Valjeva na ovim lokacijama dočekao je bogat asortiman proizvoda, praćen moderno dizajniranim enterijerom i novinama koje pružaju još bolje iskustvo proverene i kvalitetne kupovine.

Renovirane prodavnice opremljene su po najnovijim standardima, pa dobro poznatu uslugu i raznovrstan asortiman proizvoda sada upotpunjuje inovativan enterijer, prilagođen potrebama modernog kupca, kao i nov raspored kategorija u okviru supermarketa koji će olakšati proces kupovine i omogućiti maksimalno uživanje u nabavci omiljenih proizvoda.

U Maxi supermarketu u Užičkoj 1, za komšijsku uslugu zaduženo je 13 zaposlenih, a kupce u ovoj prodavnici očekuje još širi i bogatiji asortiman proizvoda. Užitku u nabavci u prodavnici u Naselju Zbratimljenih gradova bb doprineće i novine na odeljenju pekare, koju odlikuje nova oprema i proširena ponuda svežih peciva, pečenih na licu mesta, dok se kupcima na usluzi nalazi 15 zaposlenih.