Otvoren renovirani Maxi supermarket u Pančevu

29. XI 2021 | Građani Pančeva ponovo mogu da obavljaju svoju komšijsku kupovinu u renoviranom Maxi supermarketu u ulici Veljka Vlahovića bb, gde ih u novom enterijeru radnje očekuje širok asortiman proizvoda koji je sada dodatno obogaćen odeljenjem pekare.

211129_MaxiPancevo-pekara

U skladu sa savremenim trendovima trgovine, kupcima je na raspolaganju bogat asortiman svežeg mesa, mesne prerade i sireva. Tu je i Maxi pijaca kao jedna od važnih tačaka svakodnevne kupovine, a novo odeljenje pekare donosi i iskustvo odabira raznovrsnih vrućih hlebova i peciva koji se peku u samoj radnji.

211129_MaxiPancevo-delikates

Kako navode iz Deleza, u renoviranoj prodavnici, osim još veće udobnosti prilikom nabavke, kupcima je na usluzi 17 poznatih komšijskih lica, koja se trude da, osluškujući potrebe potrošača, izlaze u susret njihovim željama.

“Zahvaljujući njima kupci lako mogu pronaći ono što im je potrebno, a redovna kupovina postaje pravo uživanje”, poručuju iz kompanije.

211129_MaxiPancevo-pijaca

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj maloprodajne mreže kako bi svojim potrošačima svakodnevno omogućila jedinstveno iskustvo nabavke namirnica, u uslovima koji zadovoljavaju potrebe modernog kupca, po najvišim standardima. Od početka godine otvoreno je i renovirano čak 35 prodavnica, dok će i u narednom periodu biti nastavljeno širenje maloprodajne mreže, poručuju iz kompanije.