Otvoren renovirani Gomex market u Subotici

29. III 2023 | Kompanija Gomex nastavlja sa renoviranjem i modernizacijom svojih postojećih marketa, pa je tako u petak 24. marta, na adresi Bajski put 117, otvoren renovirani objekat u Subotici.

Tokom renoviranja, koje je trajalo od 26. februara do 23. marta, u prodajnom prostoru je postavljena nova rasveta, promenjen ulazni portal, izlepljene pločice, kao i potpuno nova oprema – rashladne vitrine, police za voće, zamrzivači… Zarad povećanja energetske efikasnosti, izlozi su zatvoreni gipsom.

Kako navode iz kompanije, pomenutim preuređenjem, kreirana je radnja koja će zadovoljiti svakodnevne potrebe potrošača, a fokus je stavljen na proširenje i unapređenje ponude svežih odeljenja. Takođe, napravljen je i jedan veliki funkcionalan magacin. Prodavnica je renovirana po najmodernijim standardima, a da bi doživljaj kupovine bio još kvalitetniji pobrinuo se tim dizajnera koji je oplemenio enterijer i usavršio svaki detalj prodajnog prostora, u kom se kupcima nudi mogućnost nabavke više od 3.500 artikala.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, Gomex će i u ovoj godini nastaviti sa akcijom renoviranja objekata i unapređenja usluga, poručuju iz zrenjaninske kompanije.