ONLINE IGRAONICA ZA NAJMLAĐE

11. V 2020 | Da li je i vašim mališanima omiljeno vreme ono provedeno u igraonici? Ako vaši najmlađi uživaju u učenju kroz igru i rešavanju izazova, imamo lepu vest za vas. Otvorena je Nutrino igraonica za celu porodicu (https://play.nutrinobebe.com), a do zabave i igre sada možete stići uz pomoć samo jednog klika.

Nutrino je osmislio je on-line igraonicu za tate, mame, bake, deke, tetke i naravno najmlađe, sa zanimljivim igrama prilagođenim svim uzrastima.

Pored toga što omogućavaju zabavu za celu porodicu, Nutrino igre su kreirane da pomognu kognitivni i intelektualni razvoj dece.

Poznato je da deca kroz igru uče, a Nutrino slagalica omogućiće vašem detetu da razvija veštinu rešavanja problema, ali i da poboljšava memoriju.

U igri memorije, mališani treba da spoje iste pojmove, što svakako utiče na sposobnost pamćenja, a pomaže i u učenju i prepoznavanju novih pojmova skrivenih iza Nutrino kartica.

Ako se pak odlučite za bojanku, vaše dete će učiti prepoznavanje oblika i boja, popunjavanje slika, a postoje i istraživanja koja potvrđuju da ovaj vid igre može biti dobra osnova za budući uspeh u školi. Ukoliko vam se online bojenje dopadne, na sajtu Nutrina možete pronaći i kolekciju bojanki koje možete odštampati, i igrati se kad god vaši mališani to požele.