NOVI MAXI SUPERMARKETI U PARAĆINU I SOMBORU

30. XI 2023. | Kompanija Delez Srbija je otvaranjem dva nova Maxi supermarketa u ovom mesecu nastavila da ulaže u širenje maloprodajne mreže, ističući posvećenost pružanju kvalitetnog iskustva kupovine po meri modernog kupca. Novi supermarketi otvoreni su u Paraćinu, na adresi Tome Živanovića 56, u okviru Futura retail parka i u Somboru, na adresi Maksima Gorkog 28.

Širok asortiman proizvoda novog Maxi supermarketa u Paraćinu prostire se na više od 500m², nudeći bogat izbor svežeg voća i povrća, delikatesa, pakovanog mesa, kao i peciva iz Maxi pekare. Pri izboru u kupovini potrošačima se na raspolaganju nalazi više od 20 zaposlenih, a kako bi nabavka bila još ugodnija, plaćanje se može vršiti i na samouslužnim kasama, dok je svim potrošačima dostupan i prostran parking u okviru Futura retail parka.

Novi Maxi supermarket u Somboru nudi raznovrstan izbor destinacija za kupovinu koje svojim asortimanom odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva. Prijatna usluga ljubaznog osoblja, efikasno plaćanje na pet kasa, od kojih dve samouslužne, kao i parking prostor ispred prodavnice, čine ovaj supermarket  idealnim mestom za svakodnevnu kupovinu.

Otvaranjem novih Maxi supermarketa u Paraćinu i Somboru, Delez Srbija nastavlja posvećenost cilju da  kupcima širom zemlje kvalitetnu nabavku u skladu sa najvišim standardima usluge učini još dostupnijom.