Nivea Sun Mineral UV zaštita za lice i dečiju kožu

NiveaKidsSunMineral

Formulacija proizvoda Nivea Sun Mineral Protection sadrži 100% mineralnih UV filtera koji pružaju pouzdanu UVA i UVB zaštitu. Nova formulacija je pogodna za vegane – ne sadrži životinjske sastojke ili sastojke životinjskog porekla, i ne sadrži parfeme.
Nežna dečija koža, kao i koža lica kod odrasle osobe je tanja i sklonija oštećenjima od kože tela odrasle osobe. Novi Nivea Sun Mineral UV Protection proizvod za kožu lica sa antioksidantom efikasno štiti kožu od oštećenja i prevremenog starenja. Vodootporna formulacija je takođe pogodna za kožu osetljivu na sunce i idealna je za svakodnevnu upotrebu. Tekstura je nemasna, ne zapušava pore i pruža mat izgled.
Zahvaljujući vrlo visokom zaštitnom faktoru 50+ i formulaciji koja je dodatno vodootporna i trenutno deluje, Nivea Sun Mineral Protection proizvodi posebno su razvijeni za nežnu dečiju kožu, bez mirisa su, a podnošljivost za kožu je pedijatrijski potvrđena.
Preporučena maloprodajna cena: Nivea Sun Mineral UV Protection – zaštita za kožu lica sa zaštitnim faktorom 50+, 50ml: 1.328 din; Nivea Sun Mineral UV Protection – zaštita za dečiju kožu sa zaštitnim faktorom 50+, 150ml: 2.009 din.