NEDELJA ZDRAVLJA U SUPER VERU

4. IV 2019 | Povodom svetskog dana zdravlja, Super Vero će na još jedan način pokazati brigu za svoje sugrađane i potrošače, organizacijom besplatnih merenja vitaminsko-mineralnog statusa i savetima o ishrani u periodu između 05. i 11. aprila u svojim objektima. Pomenuta akcija će se različitim danima održavati u različitim Super Vero objektima u periodu od 12-18h.

Brzim tempom života, neredovnom i nepravilnom ishranom, svakodnevno dovodimo svoje zdravlje u rizik. Super Vero, kao dobaj komšija želi svoje potrošače sa stavi na prvo mesto, da ih podseti na stvari koje su zaista važne i pomogne u izboru kvalitetnih, svežih, ali i odabranih namirnica koje će popraviti ili očuvati nekada i nevidljive saveznike našeg organizma, navodi se u saopštenju.

Tokom trajanja ove akcije Super Vero želi da motiviše potrošače na sticanje zdravih navika olakšavajući im zdraviji izbor prilikom kupovine. Upravo sa tim ciljem ovaj prodajni lanac će u navedenom periodu omogućiti velika sniženja pojedinih proizvoda iz asortimana organskih namirnica, proizvode bez glutena i bez šećera, zdrave užine, sportskih rekvizita i mnogo toga još.

Raspored merenja u svakom pojedinačnom objektu, kao i dodatne informacije o nedelji zdravlja u Super Vero objektima možete pronaći na sajtu www.supervero.rs.