Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

19. VII 2021 | Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu ‘2021 Microsoft Partner of the Year’ u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic je svrstana u globalni vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primeni izvanrednih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

“Osvojena nagrada, ujedno i najprestižnije priznanje koje jedan Microsoft partner može da dobije, zasluga je svih kolega i njihovog predanog timskog rada tokom prethodnih 18 godina. Naša poslovna filozofija zasnovana je na besprekornom funkcionisanju svih sektora i pojedinaca kao neodvojive celine. Ponosan sam na svakog kolegu pojedinačno i na sve nas kao tim jer je ova značajna nagrada posledica poslovne ekspertize cele kompanije, ali i jedinstvenog i nezamenljivog doprinosa svakog zaposlenog. Značaj priznanja je još veći kada uzmemo u obzir da se naša kompanija bavi implementacijom modernih poslovnih rešenja zasnovanih na inovativnim Microsoft tehnologijama”, izjavio je ovim povodom Ivan Đolić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Beograd.

Kompanija BE-terna, istaknuti implementator poslovnih rešenja, a sada i zvanično vodeći Microsoft partner u regionu, nagradu je osvojila za rešenje Business Central Flying Start, koje je lansirano u novembru prošle godine, a koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unapređuje rad malih i srednjih preduzeća.

O kompaniji BE-terna

BE-terna je jedna od vodećih evropskih kompanija implementatora poslovnih rešenja. Kao provajder sveobuhvatnih usluga, kompanija je specijalizovana za optimizaciju poslovnih procesa i implementaciju poslovnih rešenja globalnih vendora, poput Microsofta, Infora i Qlika. Klijenti BE-terna grupacije su globalne korporacije i inovativne kompanije srednje veličine koje žele da steknu konkurentsku prednost putem uvođenja i korišćenja modernih poslovnih aplikacija u oblaku. Sa visoko motivisanim timom od 920 konsultanata i tehničkih eksperata koji posluje u 9 različitih država, BE-terna pruža usluge za više od 1.650 klijenata. Uz sveobuhvatan portfolio softverskih proizvoda, usluga i specifičnih industrijskih znanja, BE-terna nudi rešenja koja su specijalizovana i posebno prilagođena za proizvodnju, maloprodaju, trgovinu, modu i procesnu industriju.
Tokom prethodnih godina, BE-terna je dobila sledeće nagrade i priznanja: Gold Cloud Business Application, Gold ERP, Gold Application Development, Gold Data Analytics, Gold Cloud Platform Microsoft Partner, a i dvostruki je član prestižnog elitnog kluba vrhunskih Microsoft partnera širom sveta, Inner Circle (2018/2019 i 2020/2021).

(foto: BE-terna, Progressive)