JUBILARNA KONFERENCIJA PRILIKA – ‘UMETNOST KOMUNIKACIJE’ BIĆE ODRŽANA 22. NOVEMBRA

05. XI 2018. | Jubilarnu, desetu po redu, konferenciju PRilika, pod nazivom ‘Umetnost komunikacije’, Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuje u hotelu Hilton Beograd, 22. novembra 2018. godine.

Ovogodišnja konferencija pod sloganom ‘Umetnost komunikacije’ baviće se komunikacijama u budućnosti, etičkim pitanjima, inovacijama u komunikacijama, neverbalnom komunikacijom, festivalima regiona…itd, a sve to u cilju boljeg razumevanja kakva transformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

Detalje o programu možete pronaći na linku:  http://prilika.pr.org.rs/

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) strukovno je udruženje profesionalaca koji se bave komunikacijama, a koje ima za cilj da doprinese unapređenju struke komunikacije i odnosa s javnošću, kao i uvođenju i primeni najviših profesionalnih i etičkih standarda.

DSOJ organizuje seminare i stručne skupove, od kojih je najveća i najznačajnija PRilika – međunarodna konferencija koja je prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću. Tokom proteklih devet godina, u konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 3.000 poslenika odnosa s javnošću i komunikatora, predavača i sponzora, koji su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke. O prethodnim konferencijama više možete videti na sajtu Društva www.pr.org.rs.