Inovativna poklon kartica za sve prilike

2242021-nis2

Iz kompanije NIS stiže ideja za originalan poklon

Nekada je teško odabrati pravi poklon za važne osobe iz poslovnog okruženja, budući da ih često ne poznajemo dovoljno dobro. Bilo da želite da se zahvalite na pomoći ili saradnji, da čestitate unapređenje ili jubilej, kompanija NIS je kreirala poklon kartice koje su savršen poklon za svaku priliku. Među brojnim inovacijama koje je kompanija NIS iznedrila u proteklom periodu, a koje su umnogome doprinele bezbednijem i lakšem snalaženju u uslovima ‘nove realnosti’, izdvajaju se baš ove kartice. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, kreirane su i u vidu QR koda što garantuje  potpuno pouzdano i bezbedno korišćenje i uvek su na dohvat ruke – u mobilnom uređaju.

2242021-nis2 (1)

Poklon kartice dostupne su u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, a iznos na kartici može se iskoristiti kako za kupovinu svih vrsta goriva, tako i drugih proizvoda iz širokog asortimana NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica. Koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase. Njihov rok važenja je 12 meseci od dana kupovine, a nakon isteka navedenog perioda iznos na kartici se automatski poništava.

Bez sumnje, svaka poklon kartica biće iskorišćena mnogo pre isteka roka.

O tome zašto je NIS poklon kartica – poklon za sve prilike, saznaćete na ovom linku.  Za pravna lica dostupna je mejl adresa poklon.kartica@nis.eu, dok je za sva ostala pitanja na raspolaganju  broj 08 0000 8888 koji možete kontaktirati besplatno.

2242021-nis2 (3)