EUCERIN ANTI-PIGMENT SERUM

862021-eucerin antipigment serum

Upotreba dokazano efikasnog EucerinAnti-PigmentSeruma od ovog leta je još jednostavnija. Sadržaj dve komore objedinjen je u jednu, sa istim efektom – istovremenog ublažavanjahiperpigmentacija iumanjenja bora.

Leto je pred vratima i vi ste već počeli da koristite preparate za zaštitu od sunca. Ako je vaša koža sklona pojavi fleka onda ste, nadamo se, izabrali preparate specijalno formulisane da vašoj koži obezbede i zaštitu od pojave hiperpigmentacija izazvanih sunčevim zračenjem.

Ali, šta je sa onim starim flekama. Da li ste uspeli da se izborite s njima?

Ukoliko niste, dobra vest za vas je da još nije kasno. Uz negu preparatima Eucerin brenda, koji je svetski broj 1 u borbi protiv hiperpigmentacija* i adekvatnu zaštitu od sunca, vaš ten ponovo može biti ujednačen i blistav, a koža podmlađena.

U korenu problema pojave fleka je neujednačena distribucija melanina, pigmenta kože od kog zavisi i da li ćemo imati tamniji ili svetliji ten. Kao prirodan UV filter, melanin je odgovoran i za zaštitu kože od UV zraka. Neujadnačena raspodela melanina, do koje može dovesti niz uzroka, manifestuje se na koži kao pojava fleka različitih veličina i oblika.

Tokom desetogodišnjeg istraživanja, Eucerin istraživački centar testirao je oko 50.000 supstanci u potrazi za sastojkom koji daje nаjbolje i nаjznаčаjnije efekte u smаnjenju hiperpigmentacija i sprečаvаnju njihovog ponovnog pojаvljivаnja. Tako je nastala EucerinAnti-Pigment linija, koja u osnovi formulacije sadrži Eucerin patentirani Thiamidol. U pitanju je jedinstvena supstanca koja deluje na uzrok, ne na posledicu – smanjuje proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju, sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje i ujednačavajući ten.

Zvezda ove linije je dokazano efikasni EucerinAnti-Pigment Serum, koji od ovog leta ima novo ‘ruho’. Sadržaji dve komore objedinjeni su u jednu sa istim autentičnim efektom – istovremenog ublažavanja hiperpigmentacija i umanjenja bora.

U negu se mogu uključiti i drugt preparatt iz Eucerin programa, među kojima je EucerinPigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+, specijalno formulisan da pored efikasne i pouzdane zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja spreči pojavu novih hiperpigmentacija i ublaži već postojeće nastale usled izloženosti suncu.

 

(*) Prema internim podacima kompanije Beiersdorf o prodaji preparata za ujednačavanje tena 2019. godine