EUCERIN ANTI-AGE NEGA UZ UPOTREBU ROLERA OD ROZENKVARCA

eucerin-antiage-i-roller

Momenat kada se pred ogledalom ili u miru svog doma posvećujemo nezi kože pripada samo nama i osim što doprinosi lepoti i zdravlju naše kože, podstiče dobro raspoloženje i podiže samopouzdanje, jer znamo da radimo nešto dobro za sebe.

Da bi ti trenuci bili baš to što želimo da budu, veoma je važno da u toku nege upotrebljavamo efikasne preparate koji odgovaraju potrebama naše kože i pružaju joj ono što joj je potrebno, ali i da postupak nege bude prijatan.

roler-1200x800

Upravo zato, poslednjih godina omiljeni aksesoar za negu lica mnogih dama postao je roler za masažu lica. Dizajniran tako da mišićima lica pruža realaksaciju i poboljšava cirkulaciju u koži obezbeđujući tako da brže upija preparate za negu, ovaj mali, skladni pribor za negu, posebno je atraktivan kada je sačinjen od rozenkvarca. Rozenkvarc je vrsta poludragog kamenja svetloroze i roze boje i predstavlja kamen ljubavi. Tokom vremena pripisivana mu je vrednost rubina. Istorija svedoči da su ovaj kamen žene držale ispod jastuka da bi sačuvale svoju lepotu. Pripisuju mu se i blagotvorna dejstva na samopouzdanje, duhovni mir i emocionalni život.

Efikasna nega, koja prija i našoj koži i duhu, čini Eucerin brendom čiji preparati pružaju holistički dermo kozmetički pristup nezi kože. Zasnovani na formulacijama iza kojih stoji kombinacija medicinskog znanja, stručnosti za kožu i kozmetičke posvećenosti duge više od sto godina Eucerin preparati dodatno ističu spoljašnju lepotu, ali i podstiču unutrašnju smirenost i samopouzdanje. U skladu sa tom filozofijom nege, sada u svim bolje snabdevenim apotekama uz kupovinu preparata iz četiri Eucerin anti-age linije kao specijalan poklon očekuje vas roler od rozenkvarca.

U zavisnosti od potreba svoje kože, njenog tipa, ali i toga da li su najizraženiji znakovi starenja vaše kože bore, gubitak volumena, čvrstine, elastičnosti ili svežine, izaberite dnevne i noćne kreme, serume i antiride iz  Eucerin Hyaluron-Filler, Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift, Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity i Eucerin Q10 ACTIVE linija, i priuštite sebi prijatne trenutke nege, sa dugotrajnim efektima koji će vašoj koži pružiti sve što joj je potrebno i doprineti vašem ličnom zadovoljstvu.

AA-roler-sa-tri-kreme-1200x800