Dr. Oetker Proja i Palačinke od kombinovane vrste brašna

DrOetkerProjaPalacinke

Nove Dr. Oetker smeše za pripremu proje od 4 vrste brašna – raženog integralnog, ječmenog, ovsenog i heljdinog i palačinki takođe od kombinovane vrste brašna – heljdinog, ječmenog i ovsenog, idealna su i ekonomična mera za pripremu ovih omiljenih i popularnih zalogaja.

Pažljivom mešavinom sastojaka smo ih prilagodili svima koji vode računa o izbalansiranoj ishrani. Uobičajena priprema iziskuje vreme i dodavanje više različitih vrsta brašna koje domaćice moraju da imaju u kući, da doziraju ili premere kako ne bi došlo do odstupanja u kvalitetu, dok smeše pojednostavljuju čitav postupak.

Za pripremu i proje i palačinki potrebno je samo dodati ulje i vodu i dobićete 12 projica i 10 palačinki spremnih za filovanje slatkim namazima, ali takođe smeša je savršena za pripremanje slane heljdočinka torte. Ovaj recept možete naći na pakovanju, kao i recept za pripremu gurmanskih projica sa ajvarom, kulenom i sirom.

 

Logističke informacije:

• Dr. Oetker Proja od raženog integralnog, ječmenog, ovsenog i heljdinog brašna: neto težina proizvoda: 310g, rok trajanja: 10 meseci, broj komada u kutiji: 12;

• Dr. Oetker Palačinke od heljdinog, ječmenog i ovsenog brašna: neto težina proizvoda: 300g, rok trajanja: 10 meseci, broj komada u kutiji: 14.

 

Marketinška podrška: TVC BB, print, PR, digital, trade aktivnosti
Proizvođač i distributer: Dr. Oetker d.o.o. Republika Srbija
Telefon i fax: 022/800-300
Web site: www.oetker.rs
E-mail: info@oetker.rs