Diplo proizvodi nove i inovativne formule

DiploSredstva

U vremenima poput ovih, svakom od nas je od posebne važnosti da nam je dom uredan, čist i bezbedan. Od sada vam u tome mogu pomoći Diplo proizvodi nove i inovativne formule u pakovanju koje vam omogućava njihovo korišćenje, na takav način da ne dolazite u direktan dodir sa sredstvom za čišćenje, a površine ostaju čiste i dezinfikovane.
Čak i u sektoru gde vladaju multinacionalne kompanije, Diplo uvodi nove lako primenjive koncepte. Osnovne karakteristike naših proizvoda su: inovativna ambalaža, jednostavna komunikacija (ikone koje komuniciraju namenu imaju jedinstven koncept za celu liniju proizvoda), ne samo tehnički kvalitet već i momentalno primećena efikasnost.

Diplo Premium Kupatilo 750ml nove unapređene formulacije koja obezbeđuje čišćenje i sjaj površina, sa visokom snagom parfimiranja i dezinfekcije, razvijen sa alkalnim pH i bez kiseline. Pogodan za upotrebu i na osetljivim mermernim površinama koje se često nalaze u kupatilu. Posebno formulisan da ne ostavlja mrlje u kupatilu, a dugotrajan efekat njegovog mirisa daje osećaj čistog i ugodnog prostora.

Diplo Odmašćivač lavanda 750ml je sredstvo za čišćenje najrazličitijih površina. Njegovo delovanje zasniva se na mešavini aktivnih komponenti posebno efikasnih na uklanjanju nečistoća kod rerni, šporeta, aspiratora, mašina za sečenje, ta-
njira, sudova, roštilja, kamina, veštačke kože, rasvete, radijatora, PVC instalacija, prozorskih krila, vodoperivih zidnih obloga, bicikala, motora…

Diplo Sredstvo protiv buđi 750ml je univerzalni proizvod pogodan za čišćenje svih perivih površina. Uklanja prljavštinu, izbeljuje pocrnele fuge i crne fleke između kade i zida, tuš kabine i maltera. Pogodan i za uklanjanje fleka od kafe i čaja sa sintetičkih lavaboa i kuhinjskih radnih površina. Poboljšana formula za uklanjanje mrlja od vlage i plesni. Namenjen je i za uklanjanje mahovine na spoljnim kamenim površinama. Proizvod je takođe namenjen za dezinfekciju svih površina i za uklanjanje najneugodnijih mirisa.

Diplo Sredstvo protiv kamenca 750ml je izuzetno efikasno sredstvo za otklanjanje kamenca, rđe i čišćenje svih ostalih zaprljanih površina. Koristi se u kupatilu i kuhinji za čišćenje slavina, dovodnih creva, ventila i svih drugih površina, kako od kamenca tako sa istom efikasnošću i od rđe. Skida kamenac sa keramičkih pločica, fugni i sanitarija. Proizvod koji je sa punim pravom zaslužio poverenje velikog broja domaćica.

Uvoznik i distributer: Bevetti d.o.o. Kać
Web site: www.bevetti.rs