DAN PAŽNJE

14. XI 2018 | Sa ciljem podsećanja na važnost i lepotu ukazivanja pažnje ljudima do kojih nam je stalo, brend Najlepše želje je po uzoru na Svetski dan ljubaznosti koji se obeležava 13. novembra širom planete, pokrenuo inicijativu za uvođenje novog praznika u Srbiji – Dana pažnje.

“Ako ste možda do sada propustili da svojim najdražima priredite neko lepo iznenađenje, da ih obradujete pozivom, zagrljajem, najslađim poklonom, podsećamo vas da je danas Dan pažnje i pravi trenutak da to ispravite. Kako bismo vam olakšali, za vas smo pripremili listu od sedam trikova za brzo i jednostavno popravljanje dana osobama koje volimo, kolegama, komšijama ili slučajnim prolaznicima:

  1. Pošaljite motivacionu poruku prijatelju ili članu porodice,
  2. Mahnite i podelite osmeh sa vozačem zaglavljenim u saobraćaju,
  3. Uključite ljubaznost, osmeh i zadovoljstvo u svoju svakodnevnicu,
  4. Jednom dnevno izađite malo iz zone komfora kako biste nekoga nasmejali,
  5. Dajte kompliment kolegi ili prijatelju,
  6. Pozovite prijatelja ili člana porodice koga niste dugo videli ili čuli,
  7. Nagradite sebe i voljenu osobu omiljenim ukusom Najlepše želje čokolade,

Podsećamo vas i da je pažnja lepa samo kada se deli, da nije skupa i da ne oduzima puno vremena. Najbolje rezultate daje kada se ukazuje svakodnevno, a dokazano je i da čak i u najmanjoj količini daje najlepše rezultate.  Posetite najbližu Soko Štark prodavnicu, obradujte voljenu osobu najslađim znakom pažnje i uvedite ljubaznost u svakodnevni život kako bi nam svima dani bili lepši i vedriji”, kazali su iz kompanije Štark.