AKSA KIDS MEGA STORE OTVORILA RADNJU U UŽICU

02. X 2018. | Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, u subotu 29. septembra otvorio je maloprodajni objekat u Užicu, na adresi Krčagovo 31. Ovo je šesnaesta radnja u Srbiji, a osamnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

Na 700m² prodajnog prostora u ponudi je sve za mališane od rođenja do školskih dana. Aksa na jednom mestu nudi opremu za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hranu, kozmetiku, igračke, odeću i obuću za decu od rođenja pa do polaska u školu. Obučeni i edukovani prodavci odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

Aksa je, povodom otvaranja nove radnje, za tri devojčice rođene u petak 28. septembra u porodilištu Zdravstvenog centra Užice spremila vredne poklone – vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona koji sadrži proizvode za bebe.

Početak rada Aksa radnje u Užicu obeležen je svečano, uz muziku, pesmu i igru, specijalnu prodajnu akciju i poklone za kupce.

Radno vreme Akse u Užicu biće radnim danima od 9 do 21, subotom od 9 do 20 i nedeljom od 9 do 17 sati.