ŽELITE NOVI POSAO? Pronađite ga na LINK2job, najvećem sajmu zapošljavanja u zemlji

10. V 2022 | Nezaposleni ste ili nezadovoljni aktuelnim poslom? Želite promenu u svojoj karijeri? Onda je najveći sajam zapošljavanja u zemlji – LINK2job događaj koji obavezno treba da posetite. Sajam će se održati 13. maja, u hotelu Metropol Palace od 10 do 18 časova.

Ulaz je potpuno besplatan, a jedino što zainteresovani treba da urade je da popune onlajn prijavu na OVOM LINKU i na taj način rezervišu svoje mesto.

U ponudi će biti preko 350 radnih mesta u domaćim i internacionalnim kompanijama

Ovogodišnji prolećni LINK2job sajam zapošljavanja predstavlja dinamičan događaj koji otvara mnoštvo mogućnosti. Na njemu je učešće najavilo 35 kako domaćih, tako i internacionalnih kompanija, a u ponudi će biti preko 350 radnih mesta.

LINK2job sajam zapošljavanja organizuje Centar za razvoj karijere kompanije LINKgroup, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje. Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na LINK2job sajmu zapošljavanja: Galenika, Mona Plaza (Mona Hotel Management), Silver Bell Group, SKS365, OZ Tragač ali i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola, kao i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Zainteresovani već sada mogu da iskoriste mogućnost i ostave svoj CV u bazi kojoj će sve kompanije – učesnici Sajma imati pristup u cilju potrage za stručnjacima koji su im potrebni.

Pokloni za lakše napredovanje u karijeri

Pored velike šanse da baš na Sajmu zapošljavanja pronađe posao, svako ko 13. maja, dođe u hotel Metropol Palace dobiće na poklon potpuno besplatan onlajn kurs engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PowerPoint, korišćenje računara, korišćenje interneta).

Rezervacija kursa može se izvršiti prijavom na sajtu LINK2job sajma, a potom je na samom sajmu potrebno potvrditi rezervaciju i kurs je dostupan, potpuno besplatno. Kursevi koje zainteresovani mogu dobiti završavaju se onlajn – preko interneta, što znači da će moći da ih pohađaju kada god žele, sa bilo kog mesta, od kuće ili s posla.

Vredna predavanja i razgovori sa HR menadžerima, izrada profesionalnih fotografija za CV i još mnogo toga

Pored kurseva, posetioce sajma čekaju i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih mogu unaprediti svoju radnu biografiju – CV i naučiti kako da se predstave poslodavcima u najboljem svetlu.

Uz mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, tu su i korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkriju kako ih poslodavci vide, gde greše i kako to da isprave.

Centar za razvoj karijere pomoći će zainteresovanima da steknu dodatne veštine, koje su nekada i presudne kod poslodavaca kada biraju idealnog kandidata za svoju kompaniju. Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i pruža podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

“Krajnje je vreme da se vaša karijera pokrene u dobrom smeru. Dođite na najveći sajam zapošljavanja LINK2job i nađite posao koji će vas činiti zadovoljnim. Uspostavite prave kontakte i predstave se kompanijama do kojih ne bi mogli doći na drugi način”, poručuju organizatori sajma.