ZDRAVSTVENIM RADNICIMA PRIORITET PRI ULASKU I KUPOVINI U SVIM SUPER VERO OBJEKTIMA

23. IV 2020 | Situacija u kojoj se gotovo iznenada našao ceo svet učinila je da bolje vidimo ljude koji su iz dana u dan na svojim radnim mestima, čime doprinose da se i u vanrednim okolnostima život odvija normalno. Na ‘prvoj liniji vatre’ nalaze se zdravstveni radnici koji već više od mesec dana brinu o zdravlju obolelih od virusa COVID-19, ujedno vršeći neprekidnu edukaciju stanovništva o merama prevencije i zaštite. Bez pogovora, bez radnog vremena, bez odmora – postali su heroji nacije.

Iako ih u ovom trenutku profesija izdvaja od ostalih građana, ne smemo zaboraviti da su svi oni nečija deca, prijatelji, komšije, a pre svega ljudi koji, baš kao i mi, uz posao imaju životne potrebe. U želji da ih podrži, iskaže im zahvalnost i olakša svakodnevnicu, Super Vero je zdravstvenim radnicima pružio prioritet pri ulasku i kupovini i tako će ostati sve do okončanja vanrednog stanja,

Ova odluka već se sprovodi, a iz Super Vera poručuju zdravstvenim radnicima da se po dolasku u bilo koji od njihovih objekata odmah obrate obezbeđenju, pokažu zdravstvenu legitimaciju na osnovu koje će im, bez čekanja u redu, biti omogućen ulazak. Pošto izaberu željene namirnice potrebno je da se jave na Info pult, odakle će ih neki od Super Vero zaposlenih ispratiti do kase i obezbediti prvenstvo prilikom plaćanja.