ZAVRŠENO 11. IZDANJE HEINEKEN LOVEFESTA

07.08.2017---Lovefest_1

07. VIII 2017. | Posle uspešnog završetka Heineken Lovefesta, koji je od 3. do 5. avgusta održan u Vrnjačkoj Banji, više od 100.000 ljudi iz celog sveta bogatije je za još jedno posebno festivalsko iskustvo, a Srbija je dobila muzički događaj svetskih razmera.

Za tri dana festival su posetili mladi iz više od 36 zemalja, a na čak pet bina ove godine popelo se više od 200 izvođača. Najveće iznenađenje festivala bilo je predstavljanje nove bine 99 i specifičnog koncepta koji ljudima pruža potpuno novo festivalsko iskustvo, dok su scenografija, kao i uređenje čitave lokacije zasenili sva prethodna izdanja festivala.

Neke od najtraženijih svetskih zvezda, među kojima su Maceo Plex, Luciano, Loco Dice, Matador, Carl Craig, Mall Grab i mnogi drugi bili su oduševljeni lokacijom, kao i činjenicom da tako malo mesto, kao što je Vrnjačka Banja, ima poseban značaj na svetskoj festivalskoj mapi. Tako je Mall Grab odlučio da svoj boravak produži za još jedan dan i uživa na festivalu, dok je većina izvođača sa svojim fanovima na društvenim mrežama podelila scenografiju festivala i prelepe prizore mase ispred njih.

Zvezda poslednje festivalske noći bio je Maceo Plex, koji je publiku zagrejao za sada već tradicionalno zatvaranje zvaničnog programa uz Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića. Na Smirnoff ICE Energy Stageu posetioce je iznenadio legendarni nastup američkih muzičkih asova Jamie 3:26, Altona Milera i Joe Clossela. Poslednja festivalska noć na Jack Live Stageu prošla je u znaku pank muzike, a obeležili su je nastupi grupa Popečitelji i KBO!, kao i Goblini.

Nedavnim lansiranjem nove aplikacije, Heineken Lovefest ne samo da je iznenadio korisnike specijalnim pogodnostima, već i najavio čak dva velika muzička događaja do kraja godine u prestonici. Tako nam 7. oktobra u beogradski Hangar stižu Chris Liebing i DJ Deep, dok će u novembru biti održano drugo izdanje Lovefest Experiencea, a sa Simfonijskim orkestrom RTS-a nastupiće legendarni Derrick May, kao i popularni i talentovani pijanista Frančesko Tristano. Ulaznice se već mogu naći u prodaji na www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.