WYCON PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN

2862019-Blogerka-Mila-Vujisic-sa-drugaricom

28. VI 2019. | Čuveni italijanski kozmetićki brend Wycon proslavio je drugu godinu postojanja u Srbiji i tim povodom podelio 300 poklona svojim posetiocima. Sjajni popusti trajaće i tokom celog vikenda.

Italijanska kozmetika Wycon stekla je popularnost širom sveta zahvaljujući velikom asortimanu beauty proizvoda, kao i odličnom odnosu cene i kvaliteta, a na našem tržištu prisutna je dve pune godine. Povodom svog drugog rođendana Wycon se brojnim potrošačima u Srbiji zahvalio na lojalnosti i obradovao sve ljubitelje šminke i proizvoda za ulepšavanje. U svom maloprodajnom objektu u Knez Mihailovoj 32, 300 kupaca je nagrađeno specijalnim poklonima, a za sve one koji nisu stigli u četvrtak, pripremljen je vikend izvanrednih popusta.

Wycon Cosmetics predstavlja jedinstveni italijanski concept dekorativne kozmetike osnovan 2009. Godine koji se, pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog Wycon asortimana koji uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu.