VINJAK COLA U LIMENCI – JEDINSTVENI PROIZVOD NA SRPSKOM TRŽIŠTU

vinjak cola 1000 pix

U kompaniji Rubin, najvećem proizvođaču alkoholnih pića u zemlji, nakon istraživanja potreba potrošača, potencijala tržišta i trendova u potrošnji, doneta je odluka da se napravi spoj 2 omiljena pića u Srbiji – Vinjaka i cole. Ovaj savršen mix, pretočen je u novi proizvod, Rubinovu Vinjak colu.

Rubinova Vinjak cola je niskoalkoholno piće u limenci 0,33lit, sa 4.9% alkohola, koja će pružiti nešto potpuno novo našem tržištu i obradovati mnoge. Tehnolozi Rubina su dugo radili na ovom projektu, a tržište je presudilo po pitanju ukusa i izgleda limenke.

Ovo je revolucionarni korak, istorijski događaj, kojim se Rubinov Vinjak – sada već omiljeni brend svih generacija, pružio još jedan korak napred, sa ciljem da odgovori na zahteve svojih vernih potrošača, prateći svetske trendove i zahteve tržišta.

Vinjak sa tradicijom dugom preko 60 godina, neprikosnoveni je vladar jos od doba Jugoslavije. Vinjak su slavile sve generacije, i ceo Balkan, a danas je omiljeno piće uz koje se može uživati u svim prilikama, priznato od strane potrošača, pre svega za kvalitet. Od davne 1957. godine pa do danas, prodat je u neverovatnoj količini od preko 400 miliona litara. U mixu sa colom, u potpunosti odgovara potrebama tržišta, čime je još jednom potvrđena snaga ovog brenda i briga o svojim potrošačima.

Proizvodnja Rubinove Vinjak cole je krenula 5. juna, a limenka će za krajnjeg korisnika biti dostupna od sredine ovog meseca.

Generalni direktor Rubina dr Danijela Jovanović ovom prilikom je izjavila: “Pre 60 godina je u kompaniji Rubin proizveden prvi Vinjak koji je vrlo brzo postao jedan od najpopularnijih brendova i najprodavanije žestoko alkoholno piće. Danas prisustvujemo, može se reći, istorijskom događaju, za ovaj brend. Prvi put se proizvodi Vinjak cola u limenci. Na ovom projektu se radilo više od godinu dana, kroz različita ispitivanja, potrošačke degustacije, kako bi se došlo do proizvoda vrhunskog kvaliteta sa najboljim odnosom Vinjaka i cole, a koji je odmah spreman za konzumaciju. Jedinstvenost kompanije Rubin je u tome što se hrastova burad proizvodi u sopstvenoj pinterskoj radionici, a podrum za odležavanje broji čak 12 hiljada buradi od 500 litara. Sve to obavezuje, imajući u vidu da je u pitanju jedan od najpoznatijih brendova, i nosi veliku odgovornost. Prateći svetske trendove, želje potrošača, a posebno generacija koje imaju svoje specifične navike, naši tehnolozi su razvili novi proizvod, Vinjak colu. Rubin karakteriše i to što zapošljava veliki broj tehnologa, čak 20, od kojih samo u sektoru razvoja, njih petoro”.

Kako je izgledlo prvo punjenje ovog dugo očekivanog proizvoda, možete pogledati u videu: