VELIKA HUMANITARNA AKCIJA PERSU MARKETA ‘TOPLI DINAR’

14. X 2022 | U toku je velika humanitarna akcija PerSu marketa pod nazivom ‘Topli dinar’. Tokom oktobra, od svakog ostvarenog računa u PerSu marketima, biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca kupio ogrev za 125 porodica.

“Humanitarnu akciju ‘Topli dinar’ organizujemo osmu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa svojim sugrađanima, ugrejali 700 komšijskih domova. Ove godine, za razliku od prethodnih godina, 125 porodica će biti zbrinuto na ovakav način. Broj porodica je povećan jer ove godine slavimo 25 rođendan, ali i zbog globalne pandemije koja je dodatno otežala situaciju i sada više nego ikada želimo da se nađemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra meseca, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu“, poručuju iz PerSu marketa.

Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć i ujedno pomogne i dodatno doprinese zajednici. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava, a uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.