UŽIVAJTE ZAJEDNO I PODELITE OBROK: Akcija kompanije Henkel za pomoć organizaciji SOS Dečija sela Srbija

28. X 2021 | Kompanija Henkel pokrenula je akciju za podršku organizaciji SOS Dečija sela Srbija, pod sloganom ‘Uživajte zajedno i podelite obrok’. Cilj akcije je da se obezbedi obrok za 87 dece i mladih u SOS Dečijem selu Kraljevo, a direktnu podršku pružaju svi potrošači kupovinom Mer i Somat proizvoda u periodu od 11. oktobra do 14. novembra.

Kako navode iz Henkela, cilj kompanije je da osigura nabavku i pripremu hrane za 87 dece i mladih u hraniteljskim porodicama koje podržava Dečije selo Kraljevo i to za celu nedelju, što je 1.827 obroka. Pored sredstava za pripremu zdravih obroka kompanija Henkel će donirati i mesečnu zalihu higijenskih proizvoda iz asortimana poslovnog sektora Deterdženti i kućna hemija.

“Iniciranjem ove akcije kompanija Henkel nastavlja sa društveno odgovornim projektima za pomoć zajednici. Saradnjom sa SOS Dečija sela Srbija, kompanija želi da doprinese kvalitetu svakodnevnog života dece i mladih o kojima ova organizacija svakodnevno brine”, navodi se usaopštenju kompanije Henkel ovim povodom.

Više o radu Dečijih SOS sela Srbija možete pronaći na sajtu sos-decijasela.rs.