UZ MUZIKU PROSLAVLJEN 12. FESTIVAL MLADOG VINA TIKVEŠ

221121-Nina-Badri_

22. XI 2021 | Ove godine u srcu Kavadaraca, u vinariji Tikveš, održan je tradicionalno 12. Festival mladog vina od 19 do 21. novembra. Tokom ova tri dana uz poštovanje epidemioloških mera diplomate, privrednici, poznate ličnosti, somelijeri i ljubitelji vina prepustili su se novim ukusima koje donosi ovogodišnja berba. Nazdravljalo se kvalitetnom vinu, odličnoj berbi, novim pravcima u razvoju tržišta i planovima za sledeću godinu.

Goste je prvog dana zabavila Amira Medunjanin uz zvuke koje voli ceo region i svet. Drugog i trećeg dana goste vinarije Tikveš na noge je podigla Nina Badrić, poznatim pesmama, energijom i osmehom. Publika je tokom ova tri dana pored muzike i mladog vina uživala u druženju, ali i procenama potencijala za osvajanjem novih medalja, nagrada i visokih rezultata na renomiranim svetskim vinarskim takmičenjima.

Autentičan koncept u regionu proslave Mladog vina vinarije Tikveš, iz godine u godinu dobija nove segmente, a gosti odlaze sa lepim utiscima festivalske atmosfere. Berba u ovoj godini prevazišla je svoj maksimum, kada je reč o kvalitetnom grožđu koje kreira poznati enološki tim. ‘Tikveš’ je ove godine otkupio izuzetno kvalitetno grožđe, koje je obrađeneno kroz liniju mikrovinifikacije, tehnologijom ‘zrno po zrno’ za proizvodnju vrhunskog vina. I u narednoj godini vinarija Tikveš nastaviće sa razvojem a trodnevni festival ostaće upamćen po pozitivnoj energiji i mestu okupljanja koje će se pamti u vinskim krugovima.