USPEŠNO ZAVRŠENA AKCIJA ‘ZAJEDNO SA VAMA POMAŽEMO PORODICAMA KOJIMA JE TO POTREBNO’

17. IX 2019. | Nakon dva meseca trajanja, prodajna akcija ‘Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno’ uspešno je privedena kraju, a srećan epilog dobila je na najlepši mogući način, uručenjem donacije predstavnicima organizacije Crveni krst Srbije.

Partneri Schauma i Delez Srbija udružili su snage i pokrenuli akciju koja je trajala od 16. maja do 12. juna u Tempo hipermarketima, kao i od 1. do 30. avgusta u svim Maxi supermarketima. Mogućnost da pruže podršku akciji imali su svi oni koji su u navedenom periodu kupili dva Schauma proizvoda. Kompanija Henkel je za svaka dva kupljena proizvoda, jedan donirala Crvenom krstu za pomoć socijalno ugroženim porodicama. Uspešna akcija završena je uručenjem donacije od 1.444 proizvoda, a ovom prilikom predstavnici Henkela i Deleza Srbija posetili su prostorije humanitarne organizacije Crveni krst Srbije.

“Zahvaljujemo se kompaniji Henkel na ovoj inicijativi kao i građanima koji su kupovinom proizvoda prepoznali značaj i podržali aktivnosti na ostvarenju humanitarne misije Crvenog krsta Srbije – olakšati život najranjivijima među nama – porodicama koje često nemaju dovoljno ni za ishranu, kao ni za nabavku artikala lične higijene. Podrška Deleza Srbija, iskazana i u ovoj akciji, takođe je veoma značajna na čemu im se zahvaljujemo. Uvereni smo u nastavak uspešne saradnje sa kompanijom Henkel, kao i da će ovaj primer društveno-odgovorne kompanije podstaći i druge da na svoj način osmisle slične akcije”, istakao je Ljubomir Miladinović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije, tokom prijema donacije.

“Veoma smo zadovoljni uspehom akcije i odzivom kupaca koji su nas podržali u ovoj akciji. Drago nam je da su prepoznali našu želju da na ovaj način zajedničkim snagama pomognemo u radu Crvenog krsta koji već dugi niz godina pruža podršku najugroženijim grupama i onima kojima je pomoć zaista potrebna. Zahvalni smo i našem partneru Delez Srbija s kojim smo realizovali ovaj projekat na obostrano zadovoljstvo, jer delimo zajedničke napore i želju da pomognemo u izgradnji srećnijeg okruženja za rad i život”, izjavio je prilikom uručenja donacije Lazar Timotijević, senior key account manager kompanije Henkel.

“Ponosni smo na naše kupce koji su prepoznali važnost ove akcije, uključili se i pružili doprinos. U narednom periodu nas očekuje još plemenitih akcija koje ćemo realizovati samostalno, ali i zajedno sa našim partnerom kompanijom Henkel i tako još jednom poslati poruku koliko je važno da udruženo učestvujemo u stvaranju lepšeg i boljeg društva”, istakla je Milica Popović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.