USKRS U TEMPU U ZNAKU VRŠNJAČKE SOLIDARNOSTI

06. V 2019. | Radost uskršnjih praznika mogla je da se vidi u svim Tempo hipermarketima 20. i 21. aprila, gde je za decu organizovana uskršnja farbaonica. Deca su imala priliku da se zabave, budu kreativna, ali i da za svoje vršnjake učine dobro delo. Naime, oslikana jaja iz Tempo uskršnje farbaonice su bila deo humanitarne prodajne izložbe. Sredstva prikupljena ovom prilikom su donirana Crvenom krstu Beograd za nabavku odevnih predmeta, obuće i sredstava za higijenu za decu koja će tokom leta ići na oporavak u odmarališta u Baošićima i Mitrovom Polju kod Aleksandrovca.

U ovoj humanitarnoj uskršnjoj akciji učestvovalo je ukupno oko 900 mališana. Oni su zajedno ukrasili 2.200 jaja, koja su postala dekorativna atrakcija i deo ponude na humanitarnoj izložbi koju je kompanija organizovala za svoje zaposlene.

“Ovo je već tradiconalna akcija. Njena posebna draž jeste sreća koju pokazuju deca koja u njoj učestvuju, ali i što se tako direktno vidi doprinos zaposlenih kompanije Delhaize Srbija. U toku godine organizujemo mnoge zajedničke akcije, a ova posebno pokazuje šta je to društveno odgovorno poslovanje”, izjavila je Julija Kotal Jevrić iz Crvenog krsta Beograd.