UNIVEREXPORT UVODI ELEKTRONSKE CENE

21322-Univer_Elektronske_cene

21. III 2022 | Kompanija Univerexport rešila je da obraduje svoje kupce i olakša im proces kupovine jednim novitetom – elektronskim cenama. Projekat koji je od 13. marta 2022. godine zaživeo u maloprodajnom objektu na adresi Trg Galerija 3a (Pupinova palata), u Novom Sadu, nije prvi ovakvog tipa, ali jeste deo strateškog plana kompanije da u većini svojih prodavnica uvede elektronske, odnosno digitalne cene uz pomoć kojih će proces kupovine biti lakši i brži, a ažuriranje i primena akcijskih cena funkcionisati jednostavno – na jedan klik.

U skladu sa savremenim svetskim trendovima, na policama Univerexport prodavnica u budućnosti cene neće biti štampane, već digitalne. Time se rad zaposlenih umnogome olakšava, celokupan proces postaje brži i efikasniji po potrošače, a ukupno zadovoljstvo obavljenom kupovinom znatno veće. Cene se, naime, ažuriraju automatski iz ’centrale’, pa je korelacija između police i kase trenutna i apsolutna. Veća je i fleksibilnost u dizajnu etiketa, a reakcija na promene i potrebe tržišta gotovo momentalna.

Osim toga, potrošači u objektu imaju i posebnu dodatnu mogućnost. Jednim klikom, na savremenom ekranu mogu potražiti željeni artikal, cenu, samu poziciju, kao i proveriti njegovu dostupnost.

Elektronske cene su značajan korak za naše tržište, ali i za prirodu. U skladu sa ekološkim tendencijama i ’zero paper’ politikom, ovakav način obeležavanja cena proizvoda drastično smanjuje potrošnju papira i time doprinosi očuvanju prirode.