UNIVEREXPORT STIGAO U UŽICE

13. IV 2023 | Kompanija Univerexport otvorila je prvi objekat u Užicu 13. aprila na adresi Banjička 3, Krčagovo. Ovo je 189. objekat u celokupnoj prodajnoj mreži ovog trgovinskog lanca, namenjen veleprodaji i maloprodaji. Za Užičane su povodom otvaranja pripremljene posebne pogodnosti i pokloni, kao i širok asortiman artikala po povoljnim cenama.

Novootvoreni objekat se prostire na skoro 1.500m2 prodajnog prostora, gde je raspoređeno oko 9.500 artikala iz različitih kategorija. Asortiman je pripreman tako da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta, pa tako možemo reći da u novom objektu Užičani mogu da pronađu sve što im treba na jednom mestu. Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje koji su stekli izuzetno poverenje potrošača, sada već širom Srbije. To su organski proizvodi, sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od naše farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano, čime se čuva kvalitet i svežina mesa, zatim proizvodi Domaćinstva Vučurević, crveno i belo vino, kao i pršut sušen na svežini fruškogorskog vazduha. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Na dan otvaranja Užičane su dočekali poklon paketi i cegeri za prvih 200 potrošača, dok je svaka 50. kupovina na dan otvaranja bila besplatna. Pored toga, za potrošače u novom objektu pripremljena je i akciju koja traje od 13. aprila do 7. maja.

Otvaranjem novog objekta u Užice je stiglo i 29 novih radnih mesta, pa će tako Užičane njihove komšije dočekivati u ovom objektu od ponedeljka do subote od 7 do 22h i nedeljom od 7 do 20h.