UNIVEREXPORT – PROVERENO SIGURNA KUPOVINA

28. III 2024 | Kompanija Univerexport dobitnik je žiga ‘NOPS – Provereno sigurna kupovina’ koji dodeljuje Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS).

Ovaj žig predstavlja garanciju proverene, sigurne kupovine i fer odnosa prema potrošačima, a Univerexportu je dodeljen kao još jedna potvrda kvaliteta i pouzdanosti. Poverenje potrošača jedan je od primarnih postulata kompanije Univerexport pa je s tim u vezi ovaj žig za Univerexport još važniji.

Pored širokog asortimana artikala, Univerexport u svojoj ponudi ima i proizvode iz svoje lične proizvodnje, a to su sveže meso i mesni delikatesi Bačka, organski Organa proizvodi i pršut i vino Vučurević.

Kako ističu iz kompanije lična proizvodnja nastala je upravo iz želje da se u okviru ponude nađu proizvodi čiji put se prati od prvih faza proizvodnje, pa sve do police u marketima, kako bi bili još sigurniji u kvalitet proizvoda koji se nude kupcima. Pored lične proizvodnje, potrošačima su na raspolaganju i privatne robne marke koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.