UNIVEREXPORT OD SAD DOSTUPAN NA GLOVO APLIKACIJI, SA BRZOM ISPORUKOM PREKO 5000 PROIZVODA U 10 GRADOVA

1. IV 2024 | Glovo, platforma za više kategorija koja korisnicima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa srpskim maloprodajnim lancem Univerexport.

Počevši od ove nedelje, u kategoriji Supermarket, Glovo korisnici imaju pristup ka čak 5.000 različitih proizvoda iz Univerexport ponude, sa brzom isporukom na kućni prag, od približno 30 minuta. Trenutno, na Glovo aplikaciji, postoji 28 Univerexport lokacija u 10 gradova: Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Somboru, Pančevu, Zrenjaninu, Kruševcu, Jagodini, Lazarevcu i Obrenovcu.

Od kategorija koje su na raspolaganju Glovo korisnicima u okviru Univerexport ponude nalaze se delikatesi, hleb i pecivo, kafa i čaj, konzervirana hrana, proizvodi za ličnu higijenu i kozmetika, meso i riba, mleko, mlečni proizvodi i jaja, osnovne životne namirnice, pivo i sidre, sladoledi, slatkiši i grickalice, smrznuti proizvodi, sokovi i energetska pića, bebi program, kućne potrepštine, torte i kolači, vina, voće i povrće, flaširane vode, zdrava, organska i bio hrana, žestoka pića, program za kućne ljubimce…

Kako bi se obeležio početak saradnje, Glovo korisnici iz 10 gradova uživaće u besplatnoj isporuci pri prvoj porudžbini tokom aprila meseca.