UNIVEREXPORT I U BULEVARU PARTIJARHA PAVLA U NOVOM SADU

2592020-univerNS

25. IX 2020. | Svečanim presecanjem vrpce od strane izvršnog direktora kompanije Univerexport Nikole Cvijanovića, 24. septembra u 10 časova simbolično je otvorena nova prodavnica maloprodajnog lanca kompanije Univerexport.

Novo prodajno mesto prostire se na 250m2 prodajnog prostora, a asortiman koji broji više od 5.000 artikala zadovoljiće potrebe svih stanovnika novog Bulevara partijarha Pavla, gde se nalazi prvi od tri Univerexport objekta koji će se u narednom periodu nalaziti u ovom delu Novog Sada.

Poklon paketi, poklon cegeri i gratis kupovine samo su mali onoga što potrošače očekuje u novom Univerexportu svakim danom od 07 do 22h. Deo ponude je sveže meso i prerađevine sa domaće, sopstvene farme AD Bačke iz Bačke Palanke, uvek sveže voće i povrće, organski proizvodi brenda Organa, kao i robne marke pod nazivom Baš Baš sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Prodajna mreža kompanije Univerexport, koja danas broji 158 prodavnica širom Vojvodine ali i Beograda i okoline, će se tokom sledećeg meseca proširiti i na dve nove radnje u Beogradu.