Unapređena Hyaluron-Filler linija

eUCERINhIALURONfILER

Poznata i priznata Eucerin Hyaluron-Filler linija sada je unapređena tako da zadovoljava sve potrebe maksimalno efikasne dnevne antiage rutine, kao i nege između tretmana. Superiorna formulacija ove linije sada pruža trostruki Hyaluron-Filler efekat: vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Trostruki antiage efekat unapređene Eucerin Hyaluron-Filler linije obezbeđuje nova formulacija koja sadrži:

• Eucerin patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca – koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože i hijaluronske kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora;

• Bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju;

• Enoksolon, sastojak koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži.

Unapređena Eucerin Hyaluron-Filler linija sadrži sve preparate neophodne za osnovnu i specijalnu negu, a čak 99% učesnica postmarketinškog ispitivanja potvrdilo je da nega preparatima iz ove linije vidljivo umanjuje bore. Sveukupni podmlađeni izgled kože, intenzivnu hidriranost i prevenciju nastanka novih bora nakon četiri nedelje upotrebe potvrdilo je 100% učesnica ovog ispitivanja u kojem je učestvovalo 360 žena od 35 do 55 godina.

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin Hyaluron-Filler linije sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%.

U skladu sa Eucerin politikom održivosti, preparati iz Eucerin Hyaluron-Filler linije ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs.