U NOVOM SADU ODRŽANO NACIONALNO FINALE ‘JELEN KUPA’ U MALOM FUDBALU

11.09.2017---Proglasenje-pobednika-jelen-liga-u-malom-fudbalu_

11. IX 2017. | Tradicionalno takmičenje u malom fudbalu ‘Jelen kup 2017′, na kome su ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imale priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće, završeno je velikim finalom koji je održao u Novom Sadu na stadionu Profesor Bolesnikov.

Među šesnaest šampionskih timova iz cele Srbije najbolja je bila ekipa Sind iz Šapca koja je ponela pehar i glavnu nagradu za celu ekipu – putovanje u Rim na derbi utakmicu Roma – Lacio.

Novi Sad nije bio samo domaćin najboljim amaterskim ekipama u malom fudbalu već i ekipi poznatih glumaca, muzičara i umetnika iz tima Art fudbal Srbija koji su bodrili takmičare na turnirima tokom celog leta.

Ovom prilikom, finalistima su podršku pružili umetnici-fudbaleri Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Marko Đurovski, Danijel Čehranov, Marko Marić, Marko Gizdavić, Bane Lalić i Miodrag Anđelković. Publika je uživala u brojnim nagradnim aktivacijama i takmičenjima u pimpovanju lopte, driblanju između čunjeva kao i šutiranju na mali gol.

Jelen kup je tradicionalno takmičenje u amaterskom malom fudbalu na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće.

Nadmetanja u malom fudbalu su se održavala tokom leta u u Bajmoku, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bečeju, Borči, Vršcu, Grockoj, Žablju, Vrnjačkoj Banji, Majuru, Novom Sadu, Pančevu, Svrljigu, Selevcu i Vranovu.