TIKVEŠ I DOMAINE LEPOVO OSVOJILI TRI ZLATNE MEDALJE NA CHINA WINE&SPIRITS AWARDSU

1292017-tikveš

12. IX 2017 | U Kini je održan China Wine & Spirits Awards, najveće i najprestižnije takmičenje vina i alkoholnih pića u toj zemlji koje ocenjuje 100 sudija. Reč je o uvoznicima, distributerima, trgovcima i somelierima vina i alkoholnih pića. Vinarija Tikveš osvojila je dve medalje, i to: Bela Voda (white) berba iz 2016. godine – zlatna medalja i Bela Voda (red) iz 2015. godine takođe zlatna medalja.

Ove godine zlatna medalja dodeljena je vinariji Domaine Lepovo za vrhunsko vino Grand Cuvee, za berbu iz 2015. godine. Prošle godine je ovo vino bilo ovenčano takođe zlatom za berbu iz 2013. godine.

“Ovo je veliki uspeh vinarije iz našeg regiona koja osvaja nagrade, a istovremeno najznačajniji segment čini ulazak na tržište kao što je kinesko. Do sada su ova vina bila nagrađivana mnogim priznanjima širom sveta, a ovo je još jedna potvrda vrhunskog kvaliteta. Svim pobednicima su obezbeđeni zvanični sertifikati i nalepnice za flaše koje mnogo znače kupcima na prodajnom mestu”, navodi se u saopštenju kompanije.