TEMPO NAGRADNA IGRA: KUHINJE IZ SNOVA

1122017-delhaize

1. XII 2017 | U susret novogodišnjim praznicima i periodu darivanja, Tempo hipermarketi rešili su da obraduju svoje potrošače i spremili su za njih vredne nagrade. Svi potrošači koji u periodu od 1. do 29. decembra u Tempo hipermarketima ostvare račun preko 3.000 dinara stiču pravo da učestvuju u velikoj nagradnoj igri i u novu godinu uđu sa kuhinjom iz snova.

“Kuhinja je tradicionalno mesto okupljanja porodice i mesto za koje nas vezuju najlepše uspomene i nezaboravni trenuci sa najbližima. Upravo iz tog razloga želeli smo da našim potrošačima omogućimo da im ti trenuci prođu u najlepšem mogućem ambijentu. Za najsrećnije potrošače spremili smo čak 12 Gorenje kuhinja, koje će biti urađene po meri uz svu prateću aparaturu, tako da će predstavljati pravu kuhinju iz snova”, rekla je Marija Dimitrijević, marketing manadžerka Tempa.

Priliku da osvoje nagrade imaju potrošači svih 12 Tempo hipermarketa širom Srbije, tako što će sa računa od preko 3.000 dinara ostvarenog u Tempu poslati kod koji se nalazi na računu na broj 1210. Pored 12 kuhinja iz snova u vrednosti od  375.000 dinara koju će moći da poruče i kreiraju u najbližem Gorenje studiju, Tempo je pripremio i 480 vaučera za kupovinu u vrednosti od 10.000 dinara, koji će se izvlačiti svakog petka dok traje igra. Nagradna igra počinje 1. decembra i traje do 30. decembra kada je i izvlačenje dobitnika.