‘SVETOSAVSKA NAGRADA’ ZA FONDACIJU UNIVEREXPORT

01.02.2018---Svetosavska-nagrada-za-Fondaciju-Univerexport

01. II 2018. | Fondacija Univerexport dobitnik je ‘Svetosavske nagrade’ za doprinos obrazovanju i vaspitanju.

Već u prvoj godini svoga osnivanja Fondacija je realizovala nekoliko projekata, a priznanje je stiglo za projekat ‘Preduzetne škole’ koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, gde se u zajedničkom poduhvatu daje odgovor na izazov u kojem deca sve što nauče, primenjuju kreativno i produktivno.

Dobijanje Svetosavske nagrade za Fondaciju Univerexport je od velikog značaja, ne samo iz razloga posebnosti same nagrade, već nedvosmisleno govori i o doprinosu Fondacije kvalitetnom obrazovanju dece, što je bila namera i zvezda vodilja u misiji i viziji Fondacije koja je osnovana u prvim mesecima 2017. godine.

“Dobijanje ove nagrade potvrda je svih naših nastojanja kojima smo se vodili od početka osnivanja Fondacije kada smo se okrenuli ka deci, osloncima našeg razvoja i našim pogledima u budućnost. Obrazovanje je neizostavni deo, najvažnija karika u odrastanju”, rekla je Olivera Ćirković, direktor Fondacije Univerexport, čiji osnivač je kompanija Univerexport, domaći maloprodajni lanac koji već 27 godina posluje na našem tržištu.

Tradicionalnu ‘Svetosavsku nagradu’ dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehološkog razvoja.